Verkkouutiset

Kahdelletoista maakuntalehdelle tulossa yhteistoimitus

Kaksitoista maakuntalehteä suunnittelee yhteistoimitusta, joka tuottaisi lehdille valtakunnallisen politiikan, talouden ja yhteiskunnallisen uutisoinnin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kuusi suomalaista lehtikustantajaa on allekirjoittanut aiesopimuksen, jonka perusteella ne suunnittelevat journalistisen yhteistyönsä merkittävää laajentamista.

Mukana yhteistyössä ovat Aamulehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa, Kainuun Sanomat, Pohjolan Sanomat, Turun Sanomat, Kaleva, Ilkka, Pohjalainen, Hämeen Sanomat, Forssan Lehti ja Keskipohjanmaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Lehdet suunnittelevat perustavansa tämän vuoden aikana Lännen Media -nimisen yhtiön tuottamaan kaikille lehdille yhteistä sisältöä. Yhteistyön toteutuessa Lännen Media tuottaisi 12 osakaslehdelle valtakunnallisen politiikan, talouden ja yhteiskunnallisen uutisoinnin.

Lisäksi Lännen Media aikoo tuottaa osakaslehdilleen ulkomaanuutiset, viikonvaihdeaineistoa, teemasivuja ja valtakunnallisia verkkouutisia.

Yhteistoimituksella olisi journalisteja eri puolilla Suomea. Se jalostaisi yhteisen aineiston julkaisuvalmiiksi, jolloin kukin lehti voisi suunnata voimavarojaan paikallisten sisältöjen toimittamiseen. Yhteistoimitukseen on tulossa noin 40 toimittajaa.

Lännen Median painettujen lehtien yhteinen levikki on noin 542 000 kappaletta ja lukijamäärä 1,32 miljoonaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)