Verkkouutiset

Hillary Clinton joutuu ehkä oikeuden eteen

Kutsu saattaa käydä kesken presidentinvaalikampanjan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi mitä ilmeisimmin nouseva entinen ulkoministeri Hillary Clinton saattaa joutua todistamaan oikeudessa.

Kyse on jo pitkään julkisuudessa olleesta tapauksesta tai sen haarasta, jossa Clinton käytti siviilisähköpostiaan viranhoidossaan aiheuttaen tietoturvariskejä.

Tuomarit määräsivät Fox Newsin mukaan keskiviikkona kuudelta nykyiseltä ja entiseltä virkamieheltä haettavaksi tietoja sähköpostin käytöstä ja sen teknisestä toteutuksesta.. Joukossa on Clintonin läheisimpiä avustajia ministerikaudelta.

Clintonemail.com-osoitetta hallinnoitiin Clintonien New Yorkin kodista, johon pääsi kiinni siis myös entinen presidentti, Hillaryn aviomies Bill Clinton.

Käräjäoikeuden tuomari Judge Emmet G. Sullivan piti mahdollisena, että tapauksen takia Hillary Clintonia on kuultava. Ajoitus olisi kutkuttava: keskellä kiihtyvää presidentinvaalia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)