Kristiina Kokko kokoomuksen puoluesihteeriksi – ”myrskyvaroitus”

Uusi puoluesihteeri sanoo puolueen tulevan tosi kovaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen valtuusto valitsi lauantaina helsinkiläisen teologian maisteri Kristiina Kokon, 41, uudeksi puoluesihteeriksi.

Akavan kehityspäällikön paikalta tehtävään siirtyvällä Kokolla on vankka kokoomustausta. Hän toimii jatkossakin vapaa-ajallaan myös pappina.

– Lähden uudistamaan kokoomusta nimenomaan kentältä käsin. Koko organisaatiota ja tekemisen tapaa. Meillä tulee politiikan uudistumisen prosessiksi tavoiteohjelmatyö ja meillä on myös strategiatyö menossa, Kristiina Kokko sanoo.

– Olen mielelläni mukana sanoittamassa myös kokoomuksen poliittista linjaa.

Kristiina Kokko toteaa kokoomuksen antavan myrskyvaroituksen.

– Me tulemme kovaa. Kokoomus on valmiina uudistamaan ja uudistumaan. Tulemme tosi kovaa seuraaviin vaaleihin ja annamme ison panoksen suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen kaikilla tasoilla.

Kokko haluaisi, että puolueeseen liitetään nykyistä vahvemmin muutakin kuin vastuullinen talouspolitiikka.

– Koulutus, mahdollisimman tasa-arvoiset mahdollisuudet lapsille, nuorten syrjäytyminen ja ikäihmisten palvelut ovat teemoja, joita haluan olla nostamassa esiin kokoomuksen politiikassa. Nämä ihmisten arjen asiat ovat myös kokoomuksen politiikan ydintä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)