Verkkouutiset

Elina Valtonen, LEHTIKUVA / SEPPO SAMULI

Elina Valtonen jättisähkölaskuista: Yhtiöt velvoitettava julkistamaan tuotantohintansa

Julkisomisteiset yhtiöt voisivat näyttää mallia, kannustaa kokoomuksen varapuheenjohtaja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Elina Valtosen mukaan sähkön hinnan voimakas nousu on ajanut monet perheet hankalaan asemaan, vaikka talvi on vasta aluillaan.

– Jättimäiset sähkölaskut kurjistavat. Moni perhe on liemessä ja talvi on vasta alkanut, Lepomäki arvioi yhteisöpalvelu Twitterissä.

Kokoomus on esittänyt ratkaisuksi hintojen räjähtämiseen muun muassa EU-tason hintakattoa, kaiken kotimaisen sähköntuotannon käyttöönottoa ja yhtiöiden vakuusvaatimusten keventämistä. Myös hinnoittelumallia tulisi puolueen mukaan uudistaa. Valtosen mukaan sähkön hinta on moninkertainen tuotantokustannukseen nähden.

– Tarvitaan useita toimia, mutta ensiaskeleena on sähköyhtiöt velvoitettava julkistamaan tuotantohintansa. Julkisomisteiset yhtiöt näyttämään mallia, Valtonen kannustaa.

 

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)