Israelin sotilaita suojautumassa raketti-iskulta Sderotin kaupungissa tänään. AFP / LEHTIKUVA / MENAHEM KAHANA

Suomen juutalaisten puheenjohtaja: Hamas on kuoleman kultti

Israelilla ei Yaron Nadbornikin mukaan ole ketään jonka kanssa neuvotella rauhasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Palestiinalainen Hamas on paljastanut oikeat värinsä, kirjoittaa Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Yaron Nadbornik X-viestialustalla.

Hänen mielestään ”kyseessä on kuoleman kultti aivan kuin ISIS”. Isis piti osissa Syyriaa ja Irakia 2014–2019 julmaa, islamilaiseen sharia-lakiin perustanutta kalifaattia.

Gazan alueella toimiva Hamas hyökkäsi lauantaista alkaen rajusti Israeliin. Hamas on myös tappanut siviilejä ja ottanut panttivankeja.

– Ikävä kyllä Israelilla ei ole kenen kanssa neuvotella rauhasta. Jos Israel laskee aseensa, Israelia ei enää ole olemassa. Sen tämä viikonloppu ja massamurhat näyttivät selkeästi, Nadbornik jatkaa.

– Hamas on kuoleman kultti, jonka olemassaolo täytyy lopettaa mahdollisimman pian kaikilla tasoilla. Taloudellisesti ja toiminnallisesti kaikki heidän resurssinsa tulee tuhota ja heidän mahdollisuutensa tuottaa väkivaltaa tulee poistaa pysyvästi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)