Verkkouutiset

Suzanne Innes-Stubb. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Suzanne Innes-Stubb HS:lle: Haluaisin nostaa esille yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden asian

Presidenttiehdokkaan puoliso toivoo voivansa käyttää osaamistaan Suomen hyväksi, jos mies valittaisiin presidentiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Helsingin Sanomain haastattelema presidenttiehdokas Alexander Stubbin puoliso Suzanne Innes-Stubb ei ennen sunnuntain vaalipäivää tiedä tulevaisuudestaan, kuten eivät ehdokkaatkaan.

Juristi Suzanne Innes-Stubb toimii Koneen yritysvastuujohtajana. Presidentin puolisolla ei ole virallista asemaa, mutta elämä tietysti muuttuisi.

– Toivoisin, että voisin silloin käyttää mahdollisimman hyvin osaamistani Suomen hyväksi sekä täällä kotimaassa että ulkomailla, Suzanne Innes-Stubb sanoo HS:lle.

Hän haluaisi nostaa erityisesti yhteiskunnan ulkopuolelle ajautuneiden ihmisten asian ja lähisuhdeväkivallan kysymykset.

– Niihin liittyviä ongelmia haluaisin olla ratkomassa, mikäli siihen löytyy tähän rooliin sopiva tapa.

– Minulla on oma urani ja oma identiteettini. Jos Alex valitaan presidentiksi, haluaisin pitää myös omasta elämästäni kiinni, enkä olla vain hänen varjossaan.

Innes-Stubb puhuu englantia, suomea ja ruotsia, sekä sujuvasti ranskaa ja saksaakin. Vaalikampanjan aikana hän on esiintynyt suomeksi. Suomen kansalaisuuden hän sai 2017. Pariskunnan kaksi lasta ovat jo nuoria aikuisia.

– Suomi on todellakin kotini, enkä ole suunnitellut lähteväni täältä minnekään, Innes-Stubb sanoo HS:ssa.

Suzanne Innes-Stubb tuli ensi kertaa isompaan julkisuuteen marraskuussa kokoomuksen puoluekokouksessa, jossa hänen puheensa (1:21:40) ihastutti kokousväen. Stubbien keskinäistä huumoria voi nähdä alla olevalta ”takapenkkivideolta”, joita pariskunta on vaalikampanjan aikana tehnyt someen.

– En ole koskaan aikaisemmin nähnyt vaalikampanjointia näin läheltä. On ollut upeaa huomata, kuinka monet vapaaehtoiset tätä ovat olleet tekemässä ja vielä niin suurella energialla ja intohimolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Alexander Stubb (@alexstubb) jakama julkaisu

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)