Maastopalojen sammutusta Kosilla vaikeuttaa kova tuuli. Kuvakaappaus videolta / X

Video näyttää maastopalojen roihun lomasaarella – HS: Kymmeniä suomalaisia evakuoitu

Matkailijoille pyritään löytämään uudet hotellit.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maastopalot jatkavat roihuamistaan Kreikan Kosin saarella. Noin kolmekymmentä Tuin matkalla olevaa suomalaista on Helsingin Sanomien mukaan evakuoitu Kardamenan kylän alueelta.

Matkatoimisto Tuin edustaja kertoo lehdelle, että heille yritetään löytää uutta majoitusta. Evakuoinnit sujuivat hänen mukaansa suunnitellusti ja rauhallisesti. Viranomaismääräys annettiin maanantai-iltana hieman kello 21 jälkeen Suomen-aikaa.

Myös Aurinkomatkojen matkustajia on siirretty turvaan palojen tieltä. Ihmisiä on siirretty muun muassa jalkapallostadionille odottamaan jatkopaikkaa.

Greek City Times -lehden mukaan useita hotelleja ja koteja on jouduttu evakuoimaan Kardamenan alueelta. Kova tuuli vauhdittaa palojen leviämistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)