Videon kerrotaan näyttävän varastolta nousevan savupatsaan. Kuvakaappaus videolta/X

Venäjällä räjähtelee: Ukraina saattoi osua ammusvarastoon

Asukkaiden evakuointeja on valmisteltu Voronezin alueella.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vahvistamattomien tietojen mukaan Ukraina on iskenyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ammusvarastolle Venäjän Voronezin alueella.

Mitä ilmeisimmin useilla lennokeilla tehdystä hyökkäyksestä on julkaistu sosiaalisessa mediassa alta löytyviä videoita, joiden kerrotaan näyttävän iskun seurauksia.

Voronezin alueen kuvernööri Aleksander Gusev vahvisti tietoja sunnuntaina aamulla. Meduzan mukaan Gusev myönsi ”räjähtävien tavaroiden alkaneen laueta” erään kohteena olleista varastoista sytyttyä tuleen. Gusev kuitenkin sanoi viralliselle Venäjälle tyypillisesti, että palo ja räjähdykset johtuivat ilmatorjunnan pudottaman lennokin jäänteiden osumasta.

Kuvernööri ei ole kertonut, mitä varastolla säilytetyt ”räjähtävät tavarat” olivat. Gusev myönsi kuitenkin, että varastojen lähialueiden asukkaille kerrottiin tapahtuneesta ja että busseja valmisteltiin heidän evakuointejaan varten.

Venäjän puolustusministeriö ei ollut vielä sunnuntaina aamulla tiedottanut lennokkihyökkäyksestä Voronezin alueella. Puolustusministeriö reagoi tyypillisesti nopeasti Ukrainan iskuihin väittämällä Venäjän ilmatorjunnan pudottaneen kaikki tai lähes kaikki lennokit.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)