Pistorasia omakotitalossa. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

IS: Nämä ovat nyt halvimmat sähkösopimukset

Pörssisähkön suosio on kasvanut viime vuosina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Määräaikaiset sähkösopimukset ovat edelleen suosittuja Suomessa, vaikka niiden suosio on hieman laskenut. Asiasta kertoi Ilta-Sanomat, joka vertaili erilaisten sopimusten hintoja. Pörssisähkösopimusten suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina.

Sopimuksia vertaillessa on hyvä huomioida, että hintaa voi muuttaa sopimuksen vaihtuminen määräajan päättymisen jälkeen sekä esimerkiksi kulutuksen ajoitus.

Nordic Green Energyn Ilmasto Hybridi 24kk -sopimuksen arvioidaan olevan vuosikustannuksiltaan kerrostaloasukkaalle edullisin vaihtoehto määräaikaisista sopimuksista. Vielä halvempi on vain kolmen kuukauden sopimus Vihreän älyenergian Vankka määräaikainen 3kk.

Pörssisähkösopimuksista kerrostaloasukkaille edullisimmaksi arvioidaan Aalto Energian Luotsi ja Hehku Energian Hehku Pörssi -sopimuksia ja toistaiseksi voimassa olevista Kokkolan Energian Tyyni-sähkösopimus.

Sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuvalle edullisin määräaikainen sopimus on Oomin Oomi Jousto 24kk.

Pörssisähkösopimuksissa edullisin vaihtoehto on myös omakotitaloissa Aalto Energian Luotsi pörssisähkö ja Hehku Energian Hehku Pörssi. Kokkolan Energian Tyyni-sähkösopimus on edullisin toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)