Verkkouutiset

Kamala Harris vaalitilaisuudessa kampanjabussin kanssa Pennsylvaniassa. AFP / LEHTIKUVA / ANGELA WEISS

Panssaroitu bussi suojaa USA:n ehdokkaita

Ehdokkaat saavat vaalikampanjoidensa käyttöön salaisen palvelun panssaroituja busseja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltojen presidenttiehdokkailla on mahdollisuus käyttää kampanjatyössään salaisen palvelun panssaroituja busseja.

Vahvasti suojatut bussit sisältävät myös turvatut viestintäjärjestelmät, jotka mahdollistavat istuvalle presidentille työtehtävien hoitamisen kampanjatoiminnan ohella.

Paksun panssaroinnin ohella leikkisästi nimellä ”Ground Force One” kutsuttuja busseja suojataan salaisilla omasuojajärjestelmillä. Tarkkoja tietoja bussien varustelusta ei ole turvallisuussyistä kerrottu julkisuuteen.

Kamala Harris ja hänen varapresidenttiehdokkaansa Tim Walz on nähty kampanjakiertueella panssaroitujen bussien kanssa. Asiasta kertovan War Zone -sivuston mukaan ehdokkaat saavat käyttää busseja myös kampanjan osana teippaamalla mainoksia autoihin.

Esimerkiksi Harrisin tiimi on käyttänyt busseja näkyvästi kampanjoinnissa.

Ehdokkaat joutuvat kuitenkin maksamaan kaikki bussin teippauksista koituvat kustannukset itse, joten kyseessä ei ole ehdokkaille annettu tuki. Ehdokkaiden ei ole pakko käyttää salaisen palvelun panssaribusseja. Autot ovat saatavilla vain niille ehdokkaille, joita salainen palvelu suojaa kampanjoinnin aikana.

Bussit otettiin käyttöön vuonna 2011 Barack Obaman presidenttikaudella. Niitä on nähty molempien suurien puolueiden kampanjoinnissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)