Verkkouutiset

Noussut korkotaso on vaikuttanut positiivisesti talletuksille maksettaviin korkoihin., LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Korkotason nousu lisäsi suomalaisten intoa säästää talletustileille

Myös rahastoihin tehtävät kuukausisäästösopimukset ovat kasvaneet selvästi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Talletustileille maksettavat korot ja noussut korkotaso ovat saaneet suomalaiset innostumaan säästämisestä. Uusien JoustoTalletus-tilien määrä nousi kesällä lähes 80 prosenttia viime vuoden kesään verrattuna, pankkikonserni Nordea kertoo tiedotteessaan.

Pankin mukaan myös kuukausisäästösopimuksia rahastoihin on avattu tänä vuonna jopa 73 prosenttia enemmän kuin viime vuonna tammi–heinäkuussa.

Nordean JoustoTalletus-tili uusiutuu automaattisesti talletusjakson päättyessä, mutta samalla varat ovat vapaasti nostettavissa tarpeen vaatiessa. Valittavina ovat tällä hetkellä kolmen kuukauden tai 12 kuukauden talletusaika, jonka mukaan korkotaso määritetään. Nordean mukaan syyskuun alusta lähtien JoustoTalletus-tileille saa jopa 3,2 prosentin vuosikoron.

– Säästäminen kannattaa nähdä pitkäjänteisenä projektina, jossa tavoitteena on omaan tulevaisuuteen varautuminen. Jokainen suomalainen voi säästämällä ottaa askeleita kohti omaa vaurastumistaan, Nordean kehitysjohtaja Tanja Eronen muistuttaa tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)