Verkkouutiset

Luontotuhot nousivat puheenaiheeksi Hukkajoen raakkuvahinkojen takia. LEHTIKUVA / HANNU HUTTU

MTK-johtaja väittää Ylen ottaneen ”Stasin konstit käyttöön”

Yleisradio pyytää lukijoiden havaintoja metsäyhtiöiden ja urakoitsijoiden luvattomasta toiminnasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola suomii Yleisradiota siitä, että se pyytää lukijoita kertomaan luonnonsuojelusäännösten vastaisesta toiminnasta metsäalalla. Yle toivoo metsäalalla töissä olevilta, metsäomistajilta sekä muuten hakkuutöitä läheltä seuraavia kokemuksia alan toimintatavoista.

Tiirolan mielestä kyse on kyttäämisestä.

-Tämä ei ole suomalainen tapa. DDR:ssä oli Stasi. Yle otti nyt Stasin konstit käyttöön. Naapurin kyttääminen ei sovi suomalaiseen kulttuuriin, Tiirola kommentoi X-
päivityksessään.

Tiirolaa komppaa Mediatalo Keskisuomalaisen toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

– Samaa mieltä. Tällaisen kyttäämiseen ja ilmiantamisen kulttuurin edistäminen on eriskummallista, Kangaskorpi sanoo ketjussa.

Helsingin Sanomien toimittaja Petja Pelli puolestaan huomauttaa keskustelussa, että kansalaisten havainnot ovat tärkeä tiedon lähde journalismissa, etenkin aiheissa, joista tietoa on muuten hankalasti saatavilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)