Verkkouutiset

Kokoomuksen kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Kokoomusedustaja vastaa Antti Kurviselle: Tämä hallitus on sitoutunut ohjelmaansa

Sinuhe Wallinheimon mukaan edellinen hallitus ei kyennyt korjausliikkeeseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo tyrmää keskustan kansanedustajan Antti Kurvisen hallitukseen kohdistaman kritiikin. Keskustan eduskuntaryhmää johtava Kurvinen kirjoitti blogissaan käynnissä olevan ”perussuomalainen puljaus”, jossa huomio pyritään saamaan pois Petteri Orpon (kok.) hallituksen politiikasta.

Kurvisen mukaan perussuomalaiset ovat ”täydellisesti alistuneet kokoomuksen linjaan”.

Viestipalvelu X:ssä Kurvisen kirjoitusta kommentoiva Wallinheimo kuvailee Orpon hallituksen toimivan toisella tavalla kuin edeltäjänsä, Sanna Marinin (sd.) hallitus. Kaikki hallituspuolueet ovat kokoomusedustajan mukaan sitoutuneet hallitusohjelmaan, toisin kuin viime vaalikaudella. Keskusta oli viime vaalikaudella hallituspuolue.

– Perussuomalaiset, kuten muutkin hallituspuolueet, ovat sitoutuneet hallitusohjelmaan. Toista se oli viime kaudella, kun joka ikinen riita sovittiin lisävelalla, velan päälle. Tämä hallitus on sitoutunut korjausliikkeeseen, johon edellinen ei kyennyt, Wallinheimo kirjoittaa.

Keskustan Kurvinen istui Marinin hallituksen ministerinä vuodesta 2021, ensin tiede- ja kulttuuriministerinä ja myöhemmin maa- ja metsätalousministerinä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)