Verkkouutiset

Venäläinen "kilpikonnapanssari" ukrainalaisella pellolla. KUVA: Ukrainan maavoimien 63. mekanisoitu prikaati.

Hurja video Ukrainasta: Hyökkääjän ”kilpikonnatankkiin” isketään lennokeilla

Drooneilta suojaava metallihäkki ei pelastanut venäläispanssaria.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan asevoimat on julkaissut viestipalvelu X:ssä videon venäläisestä ”kilpikonnatankista” ja sen tuhoamisesta.

Kilpikonnatankit ilmestyivät Ukrainan taistelukentille ensimmäistä kertaa tämän vuoden keväällä. Nimitystä on käytetty kuvaamaan panssarivaunuja, joiden ympärille on rakennettu metallilevyistä tehty hökkelimäinen häkki.

Häkin tarkoitus on suojata vaunua räjähdelennokeilta. Tällä kertaa häkistä ei kuitenkaan ollut apua venäläisvaunulle, joka yritti ylittää peltoa tiettävästi Kreminnan lähettyvillä pohjoisessa Itä-Ukrainassa.

Ukrainan 63. mekanisoidun prikaatin kuvaamalla videolla näkyy, kuinka peltoa ylittävään panssariin iskeytyy lukuisia räjähdedrooneja. Panssari osuu myös ilmeisesti miinoihin. Yhteensä räjähdyksiä on nähtävillä videolla kahdeksan.

Lukuisista räjähdyksistä huolimatta panssarivaunu jatkaa matkaansa eteenpäin. Lopulta savuava vaunu kuitenkin pysähtyy keskelle peltoa, ja sieltä nousee ulos kolme venäläissotilasta.

Samaan aikaan ukrainalaisdrooni lentää metallilevyjen välistä tykkitornin päälle ja räjähtää. Venäläissotilaat selviävät räjähdyksestä ja onnistuvat pakenemaan henkensä edestä, kun taas vaununraato jää savuamaan keskelle peltoa.

– Venäläisen latopanssarin seikkailut ukrainalaisella pellolla. Polku on vaarallinen, täynnä miinoja ja drooneja, asevoimien videolla veistellään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)