Verkkouutiset

12 kuukauden euribor putoaa analyytikon mukaan kuin kivi. EKP laski ohjauskorkoja aiemmin syyskuussa. LEHTIKUVA / MARTTI KAINULAINEN

Koroissa yllätyspudotus – ekonomisti esittää epäsuositun näkemyksen

Euroalueen talouskurimus auttaa Suomea, Juhana Brotherus sanoo.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Korot laskevat nyt ennakoitua nopeammin. Kahdentoista kuukauden euribor painui tänään 2,776 prosenttiin.

– Boom! 12k k euribor sulaa. Epäsuosittu näkemys: euroalueen (palvelusektorin) talousnäkymien heikkeneminen AUTTAA Suomea, kommentoi asiaa Suomen Yrittäjien johtaja ja pääekonomisti Juhana Brotherus X-alustalla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Korot laskevat odotettua nopeammin ja vaikutus heijastuu myönteisesti talouteen. Samalla EU:n palvelusektorin heikkous ei iske pahasti suomalaisiin yrityksiin, näkee Brotherus.

Nordean pääanalyytikko Jan von Gerich toteaa, että tänä vuonna ainoastaan elokuun alussa on nähty tätä päivää suurempi päivälasku.

– EKP:n kasvavat koronlaskuodotukset ovat vieneet euriboria viime aikoina jyrkästi alaspäin. EKP itse on puhunut toistaiseksi vain hitaamman laskun puolesta, von Gerich jatkaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)