Ben Zyskowicz. Eduskunnan verkkolähetys

Ben Zyskowicz: Tästä syystä jatkan Kenen syy -keskustelua

Kansanedustajan mukaan teema ei ole kovin rakentavaa, mutta opposition väitteiden vuoksi sitä pitää käydä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunnan budjettikeskustelussa torstaina kokoomuksen Ben Zyskowicz esitti pahoittelun.

Taustalla on politiikan väittely siitä, kenelle kuuluu vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon kriisistä: edelliselle vai nykyiselle hallitukselle.

– Ei varmasti ole kovin rakentavaa käydä keskustelua siitä, kenen syy, ja itse osallistun jatkuvasti kuitenkin tällaiseen keskusteluun, Ben Zyskowicz aloitti.

– Miksi? Siksi, että nykyisen opposition eli viime vaalikauden hallituspuolueiden edustajat kiertävät maakuntia ja mediaa väittämässä virheellisesti, että tällä hetkellä hyvinvointialueilla tehdyt vaikeat ratkaisut, jotka liittyvät vaikka yt-neuvotteluihin tai terveyskeskusten säilymiseen, johtuvat Petteri Orpon hallituksen leikkauksista, Zyskowicz jatkoi.

– Niinhän ne johtuvat, SDP:n Matias Mäkynen huusi väliin.

– Eivät johdu. Eivät johdu. Tässähän se on, jos edustaja Mäkynen vieläkin luulee, että ne johtuvat. Lopettakaa tämä väärän viestin levittäminen, niin minä lopetan osallistumisen siihen, että kenen syy, Zyskowicz pyysi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)