Vesisadetta Helsingin keskustassa perjantaina 27. syyskuuta 2024. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Säässä tapahtuu hyytävä käänne

Lämpötilat laskevat viikon edetessä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Säässä tapahtuu ensi viikolla käänne kylmempään, sääpalvelu Foreca ennustaa.

Vielä sunnuntaina suuressa osassa maata päästään nauttimaan aurinkoisesta ja poutaisesta säästä. Päivälämpötilat liikkuvat maan etelä- ja keskiosissa 7-12 asteen tuntumassa.

Maanantaina lämpötila voi kohota vielä sunnuntain lukemiin. Ennusteen mukaan myös maanantaista on tulossa poutainen syyspäivä. Sitten säässä tapahtuu muutos ja lämpötilat laskevat selvästi.

– Ensi viikon edetessä pilvisyys lisääntyy vähitellen. Hajanaisia sateita tulee siellä täällä aluksi paikoin, loppuviikkoa kohden runsaammin. Päivälämpötilat viilenevät vähitellen. On mahdollista, että ensi viikon loppupuolella Suomessa ei päästä 10 asteen yläpuolelle enää missään. Öisin heikkotuulisilla selkeillä alueilla pakkasta voi olla paikoin etelässä asti, Forecan meteorologi Joanna Rinne toteaa blogissa.

Ensi viikon loppupuolen ennusteet ovat Rinteen mukaan vielä epävarmoja ja tarkentuvat lähempänä, mutta sateita saattaa tulla loppuviikolla mahdollisesti paikoin räntänä tai lumena pohjoisessa ja ehkä maan keskiosassakin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
Alexander Stubb

Uuden ajan ulkopolitiikka

Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikalle määritellään nyt uutta ideaa. Olennaista on keskittyä ydinintresseihimme ja suunnata rajattua vaikutusvaltaamme niihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)