Israel on pommittanut Libanonia kiivaasti. Kuvakaappaus videolta / X

Israelilta kova väite: Surmatun Hizbollah-johtajan seuraaja luultavasti eliminoitu

Hashem Safieddinen olinpaikasta ja kunnosta ei ole selvyyttä viime viikon ilmaiskun jäljiltä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Israel väittää, että surmatun Hizbollah-järjestön johtajan Hassan Nasrallahin seuraaja on todennäköisesti ”eliminoitu”, kertoo Radio Free Europe.

Israelin puolustusministeri Yoav Gallant sanoi 8. lokakuuta, että suurta osaa Etelä-Libanonista hallitseva Iranin tukema Hizbollah on ”järjestö ilman päätä”.

– Nasrallah eliminoitiin – myös hänen seuraajansa todennäköisesti eliminoitiin, Gallant kertoi Israelin asevoimien pohjoisen komentokeskuksen upseereille antamatta yksityiskohtia.

– Ei ole ketään, joka tekee päätöksiä, hän lisäsi.

Hizbollahin korkea-arvoisen virkailijan ja Nasrallahin serkun Hashem Safieddinen odotettiin nousevan järjestön johtajaksi. Hänen olinpaikastaan ja kunnostaan ei ole kuitenkaan selvyyttä, koska Israelin ilmaisku osui väitetysti Hizbollahin johdon kokoukseen 2. lokakuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)