Minna Helle. TEKNOLOGIATEOLLISUUS

Minna Helle nousee Teknologiateollisuuden johtoon

Nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Hirvola jää eläkkeelle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja vaihtuu. Jaakko Hirvola jää eläkkeelle, ja uudeksi toimitusjohtajaksi nousee 11. marraskuuta 2024 alkaen Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle.

Teknologiateollisuuden hallitus päätti Helteen valinnasta toimitusjohtajaksi tänään keskiviikkona pidetyssä kokouksessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Minna Helteellä on syvä ymmärrys Teknologiateollisuuden arvoista ja strategiasta. Minnan johdolla työ Suomen merkittävimmän vientialan toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn takaamiseksi tulee jatkumaan menestyksekkäästi, sanoo Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola tiedotteessa.

Oikeustieteen kandidaatti Minna Helle aloitti Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtajana kesällä 2018. Hän siirtyi Teknologiateollisuuteen valtakunnansovittelijan tehtävästä. Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtajaksi Helle nimitettiin 2021.

– Olen kiitollinen luottamuksesta. Jäsenyrityksemme kannattelevat Suomen taloutta, työllisyyttä ja sitä myöten koko suomalaista hyvinvointia. On kunniatehtävä päästä luotsaamaan Suomen suurimman vientialan edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä Teknologiateollisuuden osaavan henkilökunnan kanssa, Minna Helle sanoo.

Helle muistuttaa, että teknologiateollisuuden yritysten menestyminen on kohtalonkysymys koko Suomelle.

– Mahdollisuudet ovat todella suuret, sillä kestävillä teknologisilla ratkaisuilla on maailmanmarkkinoilla kasvava kysyntä. Niiden avulla voidaan ratkaista isoja globaaleja ongelmia ikääntymisestä ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Jaakko Hirvola jatkaa Teknologiateollisuuden palveluksessa vuoden 2025 helmikuun loppuun saakka. Tämän jälkeen hän jää eläkkeelle.

– Tarkoitukseni on kuitenkin jatkaa osa-aikaisesti itsenäisenä konsulttina ja näin edistää suomalaisten yritysten kasvua ja uudistumista, hän kertoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)