Venäjä tappaa tahallaan siviilejä lennokeillaan Hersonissa

Ukrainalaisen aktivistin videot osoittavat, kuinka hyökkääjä suorastaan metsästää siviilejä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eräs Hersonin asukas on julkaissut videon, johon on leikattu vihollisen lennokkeja, ja joista näkyy, kuinka Venäjän armeija metsästää siviilejä.

Ukrinform raportoi, että videon julkaisi Facebookissa Juri Antoshtšuk, joka on mediakouluttaja sekä tieto- ja viestintäteknologian asiantuntija.

Hänen mukaansa tavallisten ihmisten, autojen, pyöräilijöiden, minibussien, ambulanssien, palomiehien ja vapaaehtoisten päälle pudotetaan päivittäin kymmeniä räjähteitä. Nämä eivät ole yksittäisiä tapauksia, vaan jo arkipäivää.

– Aivan kuten ihmiset juovat kahvia/teetä joka päivä, venäläiset metsästävät tarkoituksella tavallisia ihmisiä kaupungissa. Aamu alkaa ja venäläiset droonit lentävät metsästämään, Antoshtšuk kirjoitti.

Hän selitti, että Venäjän armeija keksi tarinan ja kertoi, että ”mikä tahansa ajoneuvo Hersonissa on laillinen kohde”.

Antoshtšuk sanoi, että joillain kaduilla ei näe ainuttakaan autoa päivässä – venäläiset miehittäjät hyökkäävät jokaisen heidän silmiensä eteen tulevan auton kimppuun.

– Ja jos he eivät pidä ohikulkijan ulkonäöstä, he voivat myös pudottaa räjähteitä hänen päälleen (no, he oikeuttavat kaiken rikoksensa ilmauksella ”laillinen kohde”), hän sanoi.

Antoshtšuk toteaa myös, että joissakin Hersonin lähellä olevissa kylissä on mahdotonta ajaa sisään ja ulos, koska kaikki tiet ja pellot on kylvetty miinoilla. Hersonissa myös kadut ja tiet on miinoitettu.

Hän lisäsi, että venäläiset kirjoittavat propagandajulkaisuissaan, että ”meidän pitäisi myös huolehtia pankkiautomaateista ja kaupoista” pakottaaksemme siviilit poistumaan.

Videon voi katsoa tästä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)