Vladimir Putin. AFP / LEHTIKUVA / SERGEY ILYIN

Vladimir Putin: Käyn säännöllisesti sairaalassa

Kreml kiistää tiedot heikentyneestä terveydentilasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Moskovan Kreml kiistää jyrkästi tiedot siitä, että Venäjän diktaattorilla Vladimir Putinilla olisi terveysongelmia. Asiasta kertoo brittiläinen Metro.

Lausunto annettiin pian sen jälkeen, kun 72-vuotias Putinin kertoi käyvänsä säännöllisesti tutkimuksissa moskovalaisessa sairaalassa. Hän toi asian esiin televisioidussa istunnossa, jossa hän keskusteli Venäjän terveysministerin Mihail Murashkon kanssa.

Terveysministerin tarkoituksena on ollut kannustaa venäläisiä ottamaan influenssarokote. Tähän Putin vastasi toteamalla, että käy itsekin säännöllisesti tutkimuksissa ja kannusti kansalaisia suosimaan Venäjällä valmistettuja rokotteita.

Samalla tieto käynnisti huhumyllyn diktaattorin terveydentilasta.

Nyt Venäjän valtiollinen uutistoimisto Tass on julkaissut lausunnon, jonka mukaan Putinilla ”ei ole terveysongelmia”. Lausunnon mukaan Putin käy sairaalassa säännöllisesti normaaleissa tarkastuksissa. Kremlin tiedottajan Dimitri Peskovin mukaan nämä ovat olleet ”rutiininomaisia terveystarkastuksia”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)