IRIS-T SLM -ilmatorjuntaohjusjärjestelmä. Kuvakaappaus videolta: Ukrainan ilmavoimat / META

Näin ilmataisteluohjusten järjestelmällä moukaroidaan maaleja

IRIS-T SLM pystyy torjumaan uhkia jopa 40 kilometrin etäisyydeltä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan ilmavoimat on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, joka näyttää IRIS-T SLM -ilmatorjuntaohjusjärjestelmän toiminnassa ja iskemässä venäläisiin maaleihin.

Jutun alla olevalla sotilaat valmistelevat laukaisualustaa samalla, kun komentoyksikössä seurataan tutkalta vihollisen kohteita. Lopulta ohjus tuhoaa taivaalla lentävän kohteen.

IRIS-T SLM on saksalaisen Diehl Defence -yhtiön kehittämä keskipitkän kantaman ilmatorjuntaohjusjärjestelmä. Se tarjoaa kattavan 360 asteen suojan erilaisia uhkia, kuten lentokoneita, helikoptereita ja ohjuksia, vastaan. Järjestelmä pystyy torjumaan uhkia jopa 40 kilometrin etäisyydeltä ja 20 kilometrin korkeudelta.

Ukrainska Pravda kertoo, että IRIS-T SLM on yksi Ukrainan ilmavoimien kehittyneimmistä ilmatorjuntaohjusjärjestelmistä, ja se on ollut käytössä lokakuusta 2022 lähtien.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)