Nikotiinipusseja Vantaalla 10. heinäkuuta. Nikotiinipusseista kielletään lakimuutoksella nuorisoa houkuttelevat esimerkiksi hedelmäiset maut. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

HS: Nikotiinipusseissa sallitaan sittenkin vain kaksi makua

Sanni Grahn-Laasonen kertoo tuovansa korjatun esityksen eduskuntaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nikotiinipussikohu on edennyt siihen pisteeseen, että sosiaaliturvaministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.) kertoo Helsingin Sanomille esittävänsä, että eduskunnan hyväksymä nikotiinipusseja koskeva laki jätetään vahvistamatta.

Grahn-Laasosen mukaan hallitus tuo eduskuntaan uuden, korjatun esityksen, jossa nikotiinipussien sallittuja makuja olisivat minttu ja mentoli, kuten alkuperäisessä esityksessä oli.

RKP:n haluamat rosmariini, inkiväärin, puun ja teen maut lisättiin esitykseen, joista sittemmin paljastui kiusallinen kytkös Pietarsaaressa sijaitsevan nikotiinipussitehtaan valmistamiin makuihin. RKP:ta hallitusneuvotteluissa edusti puolueen silloinen puheenjohtaja, Pietarsaaresta kotoisin oleva Anna-Maja Henriksson.

Grahn-Laasosen mukaan nämä maut tullaan poistamaan.

– Henrikssonin toiminta nikotiinipusseja koskevassa asiassa ei ole ollut asiallista, Grahn-Laasosen kommentoi viestitse HS:lle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)