Pekka Aittakumpu. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Keskustan kansanedustaja loikkaa perussuomalaisiin

Pekka Aittakumpu jättää Suomen Keskustan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustaja Pekka Aittakumpu loikkaa perussuomalaisiin.

Aittakumpu kertoi asiasta Oulussa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa. Hän ilmoitti hakevansa perussuomalaisten eduskuntaryhmän jäsenyyttä.

Syyksi perussuomalaisiin hakeutumiselle Aittakumpu kertoo vaikeuden ajaa hänelle tärkeitä asioita, joiden takia hän lähti politiikkaan. Hän sanoo tien keskustapuolueessa olevan nyt kuljettu loppuun.

– Olen jo pidempään kokenut, että olen saanut enemmän vastakaikua ajatuksilleni perussuomalaisten keskuudessa, koskivat ne sitten Yleä, elokapinaa, sateenkaari-ideologiaa tai suomen kielen, kulttuurin ja ylipäänsä suomalaisen elämäntavan puolustamista, Aittakumpu sanoo.

Aittakumpu on toisen kauden kansanedustaja Oulun vaalipiiristä. Hän sai vuoden 2024 eduskuntavaaliksi 7 240 ääntä, toiseksi eniten keskustan listalta ja viidenneksi eniten koko vaalipiirissä.

Konservatiivisista mielipiteistään tunnettu Aittakumpu on ennen kansanedustajaksi nousemista työskennellyt muun muassa seurakuntapastorina sekä erilaisissa viestintään liittyvissä rooleissa Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksessä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)