Etälä-Korean tiedustelupalvelun 18.10. julkaisema satelliittikuva näyttää Pohjois-Korean joukkojen saapuneen sotilastukikohtaan Habarovskiin Venäjälle. AFP / LEHTIKUVA / HANDOUT

Satelliittikuvat vahvistavat pohjoiskorealaisten siirrot Venäjälle

Etelä-Korean tiedustelutietojen mukaan 12000 sotilasta on jo siirtynyt Venäjälle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Korea on ilmoittanut, että Pohjois-Korea aikoo lähettää 12 000 sotilasta Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa. Tuoreet satelliittikuvat paljastavat, että joukot on jo siirretty Venäjälle, uutisoi Ukrinform.

Kansallisen turvallisuus- ja puolustusneuvoston alaisen disinformaation torjuntakeskuksen johtaja Andriy Kovalenkon mukaan Etelä-Korean tiedustelu seuraa silmä kovana tapahtumia ja Ukrainan tiedustelun olevan niistä tietoinen.

Pohjois-Korea lähetti jo aikaisemmin 1500 erikoisjoukkojen sotilasta Venäjän Vladivostokiin.

Ukrainan tiedustelupäällikkö Kyrylo Budanov sanoi aikaisemmin, että noin 11 000 pohjoiskorealaista sotilasta harjoittelee parhaillaan Venäjällä osallistuakseen taisteluihin kahden viikon kuluessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)