Olympiarenkaat ja Suomen lippua kuvastava sininen risti Sporttitalossa, jossa toimii mm. Suomen Olympiakomitea, Helsingissä 30. maaliskuuta 2022. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Olympiakomiteassa aloitetaan muutosneuvottelut

Syynä on vaikea taloustilanne.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen olympiakomitea aloittaa muutosneuvottelut. Neuvottelut kohdistuvat koko organisaatioon pois lukien huippu-urheiluyksikköä.

– Huippu-urheilumenestyksen turvaaminen kohti Milano-Cortinan talviolympialaisia on kärkiprioriteettimme. Pariisin olympialaisten tulos oli valtava pettymys, ja katsomme, että huippu-urheilulle on annettava rauha organisoitua ensi vuoden alussa valittavan uuden johdon toimesta, olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto sanoo tiedotteessa.

Susiluodon mukaan neuvotteluiden tarkoituksena on reagoida vaikeaan taloustilanteeseen.

– Sekä elinkeinoelämän että urheilun sponsorimarkkinan haasteet ovat tunnetut ja syksy on ollut vaikea meidän omalle varainhankinnallemme, Susiluoto kertoo.

Muutosneuvottelut ovat osa olympiakomitean suunnittelemia toimenpiteitä, joilla organisaatiota uudistetaan voimakkaasti. Olympiakomitea muuttaa uusiin toimitiloihin Olympiastadionille ja syyskokoukselle ehdotetaan sekä järjestön strategian päivittämistä että merkittäviä kustannustehokkuustoimenpiteitä.

Olympiakomitealle valitaan myös uusi hallitus ja puheenjohtaja syyskokouksessa 30. marraskuuta.

– Olemme vuoden aikana kuulleet laajalti verkostoja ja käyneet läpi selvityksiä liittyen kuluneeseen strategiakauteen ja olympiakomitean toimintaan. Vuosi sitten käynnistettyjen selvitysten ja analyysien pohjalta etenemme kohti olympiakomitean laajempaa uudistamista, olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori kertoo tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)