R-934B Sinitsa -ajoneuvo. / mil.gov.ua

Arvokas kohde havaittiin – ”Sinitsa”-ajoneuvo räjäytettiin metsässä

Venäjän elektronisen sodankäynnin järjestelmä tuhottiin HIMARS-täsmäiskulla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjä on jatkanut suurista tappioista huolimatta hyökkäysoperaatioitaan eri puolilla Ukrainan rintamalinjaa jo lähes puolen vuoden ajan.

Viime viikkojen kiivaimmat taistelut on käyty Donetskin alueella Ukrainan kannalta tärkeän huoltokaupunki Pokrovskin eteläpuolella sekä Toretskin ja Tshasiv Jarin kaupunkien luona. Pohjoisempana venäläisjoukot ovat edenneet Kupjanskin kaupungin eteläpuolella sijaitsevalle Oskil-joelle asti.

Toistuvissa rynnäköissä on tuhoutunut viime päivinä kymmeniä taistelupanssarivaunuja ja panssariajoneuvoja. Ukrainan asevoimat arvioi venäläisjoukkojen menettäneen pelkästään viimeisen vuorokauden aikana yli 1 400 sotilasta kaatuneina ja haavoittuneina, yhdeksän panssarivaunua, 30 panssariajoneuvoa, 51 tykistöasetta ja 85 lennokkia.

Toretskin rintamalle sijoitettu Ukrainan 45. tykistöprikaati ilmoittaa tuhonneensa harvinaisen ja arvokkaan elektronisen sodankäynnin järjestelmän. Tiedustelulennokin kuvaama video näyttää, kuinka R-934B Sinitsa -ajoneuvoa oli yritetty piilottaa paikalliseen metsään.

Droonioperaattorit välittivät sijaintitiedot tykistölle, joka toteutti HIMARS-raketinheittimillä täsmäiskun. Elektronisen sodankäynnin järjestelmä tuhoutui kahden osuman seurauksena.

R-934B Sinitsa on suunniteltu häiritsemään vastapuolen radiolähetyksiä, maataistelukoneiden ohjuasjärjestelmiä ja muita viestiyhteyksiä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)