John McCain sanoi Venäjää bensiiniasemaksi – Venäjältä nimiteltiin USA:n lähettilästä transvestiitiksi

Yhdysvaltojen ja Venäjän sananvaihdoista on jäänyt diplomatia kauas.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Amerikkalaissenaattori John McCain sanoi Ukrainasta palattuaan CNN:llä, että Valkoisen Talon pitäisi ottaa kohteekseen Venäjän öljyvienti.

– Venäjä on bensa-asema, joka on naamioitunut valtioksi. Se on kleptokratiaa (”varkaiden lakia”), se on korruptiota, John McCain totesi.

Venäjän varapääministerin ja presidentin avustajan vaikutusvaltainen veli Mihail Dvorkovits laittoi Twitterissä paremmaksi.

Hän julkaisi valokuvan USA:n YK-suurlähettiläs Samantha Powerista, joka oli tullut puhumaan kiukkuisesti Venäjän kollegalleen Vitali Tshurkinille YK:n turvaneuvostossa.

– Sanokaapa, tuntuuko vain minusta, että Tshurkinin kimppuun hyökkäsi YK:ssa USA:n transvestiitti…? Kuvitelkaa hänet ilman hiuksia, twiittauksessa todettiin.

Sanankäyttöä jatkoi keskiviikkoiltana venäläinen Komsomolskaja Pravda -lehti. Se julkaisi tästä löytyvän jutun ”29 osavaltiosta, jotka haluavat jättää USA:n” – Floridasta Pennsylvaniaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)