Villi ja hapan kuin mummon kurkku

Pikkelöityjen ruokien evoluutiopuu on monihaarainen ja sen juuret ulottuvat syvälle historiaan.
PLUS
Picture of Anu Hopia
Anu Hopia
Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä. Kuva: Arche Photography

Tämä sisältö on varattu rekisteröityneille lukijoillemme. Kirjautumalla saat maksutta käyttöösi kaikki Plus-sisältömme ja pääset osallistumaan keskusteluun. Kirjaudu tästä tai rekisteröidy lukijaksi.

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)